online lezen  |  afmelden
Nieuwsbrief
Basisonderwijs
9 juli 2018
In deze nieuwsbrief
 
Rectificatie voorlopige eindtoetsgegevens  
Nieuwe prognosecijfers beschikbaar  
Het succes van de schoolgids
Fijne zomervakantie!
 
Rectificatie voorlopige eindtoetsgegevens

In de nieuwsbrief van vorige week stond dat de voorlopige eindtoetsgegevens vanaf vandaag (maandag 9 juli) beschikbaar zouden zijn in Mijn Scholen op de kaart en in het ManagementVenster. Helaas moeten we u laten weten dat de voorlopige gegevens pas op vrijdag 13 juli beschikbaar zijn. Onze excuses voor de onjuiste communicatie.

De reden dat de gegevens dit jaar zo laat beschikbaar zijn, is overigens een probleem bij een leverancier van DUO.

 
Nieuwe prognosecijfers beschikbaar
Vanaf vrijdag 13 juli zijn in het ManagementVenster het school- en bestuursrapport ‘Prognose aantal leerlingen’ beschikbaar. In deze rapporten vindt u gegevens over de verwachte ontwikkelingen van uw leerlingenaantallen, begroting en aantal fte. De gegevens in deze rapporten zijn afkomstig van het scenariomodel PO. Klik op 'scenariomodel' voor meer informatie. 
Scenariomodel
 
Het succes van de schoolgids...
 
De schoolgids is als nieuw onderdeel van Vensters een groot succes. Sinds 1 april zijn al meer dan 7.800 conceptversies gedownload door 1.270 scholen. En inmiddels zijn al 166 Vensters schoolgidsen voor het komende schooljaar opgeslagen, waarvan 93 ook gepubliceerd. Daarnaast hebben 589 scholen hun eigen schoolgids in de module opgeslagen en gepubliceerd. Veel cijfers, maar wat we vooral belangrijk vinden is dat de gebruikers in de nieuwe module makkelijk hun weg vinden. Ook de komende weken worden nog veel schoolgidsen samengesteld. Laat het weten als u vragen heeft en heel veel succes!
Vensters schoolgids
 
Fijne zomervakantie!

Team Vensters PO wenst u een hele fijne, welverdiende vakantie. Beentjes omhoog, goed smeren, geniet van de barbecue en kijk uit voor scheerlijnen. En de volgende nieuwsbrief komt pas in het nieuwe schooljaar!

 
Vensters is een programma van