online lezen  |  afmelden
Nieuwsbrief
Basisonderwijs
3 september 2019
In deze nieuwsbrief
 
Publiceer uw schoolgids
Goed starten met een bijeenkomst
Vergeet de Vensters Jaarplanning niet!
Ondersteuningsdocumenten
 
Publiceer uw schoolgids
 
We zien dat heel veel gebruikers de Vensters schoolgids hebben samengesteld. De allerlaatste stap, het publiceren van de schoolgids op scholenopdekaart.nl, wordt helaas vaak vergeten. Heeft u de goedgekeurde versie opgeslagen in de module Vensters schoolgids? Ga dan naar de module Mijn Scholen op de kaart en klik op de indicator Schoolgids. Vul de indicator en klik op 'Bewaar'. Klik tenslotte bovenaan op ‘Publiceer’.

Tip: zet een berichtje over de schoolgids op uw schoolwebsite. En link daarbij naar de pagina op scholenopdekaart.nl waar uw schoolgids staat. Dan is de meest recente versie van de schoolgids ook altijd vindbaar op uw eigen website (zie voorbeeld). Dit geldt zowel voor de Vensters schoolgids als voor een eigen schoolgids.
Voorbeeld
 
Vergeet de Vensters Jaarplanning niet!
Hij is er weer: de Vensters Jaarplanning voor het komende schooljaar. Handig om vooruit te plannen en belangrijke acties of leveringen vast in uw eigen agenda te zetten.

Naar de Jaarplanning
Goed starten met een bijeenkomst

Begin het nieuwe schooljaar goed met een van de geplande bijeenkomsten van Vensters:

Startbijeenkomst Vensters
Voor iedereen die Vensters wil leren kennen of het programma succesvol in wil (gaan) zetten. Op verschillende data en op locaties door het hele land.

Bijeenkomst Schrijven voor ouders
Voor iedereen die het lastig vindt om een tekst te schrijven voor ouders. Wie zijn precies die ouders en welke informatie verwachten ze van u? U krijgt inzicht in uw doelgroep en ontvangt direct toepasbare schrijftips.  

Bijeenkomsten
 
Ondersteuningsdocumenten Vensters
De ondersteuningsdocumenten helpen u bij het werken met Vensters. Van handleidingen tot de Jaarplanning, van tips van de inspectie tot verschillende 'Hoe en wat?' documenten.... U vindt ze allemaal bij de ondersteuningsdocumenten op vensters.nl. Stel de pagina in als favoriet, zodat u de documenten altijd met één muisklik kunt vinden. Via 'lees meer' leest u per browser hoe dat werkt.
Lees verder
 
Vensters is een programma van